overons_139.jpg

Over ons

Iedereen die Van der Linden Groep kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1935 bestaat. Wat ooit begon als fietsenmakerij om uiteindelijk een grote speler te worden in de autobranche. Een ding is nooit veranderd: wij opereren nog steeds vanuit de lange termijn visie. Dit betekent eerlijke deals, oprechte aandacht voor de klant oftewel een familiebedrijf met vaste gezichten waar persoonlijke relaties en vertrouwen centraal staan. 

Wij waren al langer op zoek naar een manier om onze dienstverlening uit te breiden. Na uitgebreid onderzoek bleek Vakgarage voor ons de beste keuze. Door de gezamenlijke inkoop van A-kwaliteit onderdelen profiteert u als klant van het voordeel dat dit oplevert. Vakgarages delen kennis met elkaar zodat wij u de allerbeste service kunnen bieden!

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Voor APK-Keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Van der Linden Groep aan het juiste adres.

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage van der Linden Groep gegarandeerd slagen.